BOARD YOGA SWEDEN WEB ÖVERSKRIFT

YOGA BOARD SWEDEN
Vår egenutvecklade Yoga Board skapades med fokus på att simulera de rörelser som en en flytande surf- eller SUP-bräda har i vattnet. Det vill säga att brädan på land skall reagera på liknande sätt som brädan i vattnet på dina rörelser och positioner. Allt för att aktivera och stimulera de muskler och organ som så effektivt väcks upp då du står på ett flytande plan i vattnet (tex en bräda). 

Den unika bottenplattan med en kurva i oval vågform, som vi kallar Flowoval, skapar mer stabilitet längsledes än sidledes. Liknande en SUP, eller en surfbräda. Detta gör bland annat att du kan hitta både mer vilande lägen, samt utmanande, beroende på vilken riktning du utför dina rörelser på brädan. 

Däcket på brädan är belagt med ett halkskydd med högsta greppnivå för att möjliggöra även de mest avancerade och krävande positionerna och rörelserna. 

Brädans paddelstav fungerar dels som ett balansredskap, men också som ett objekt som möjliggör utökade möjligheter för rörlighetsövningar och stretch. Paddelstaven har ett mjukt rundat kul-grepp, och en dämpning mot marken i ljust färgat gummi för att minimera mörka streck på studions golv.

Yoga Board Sweden 1 fungerar att använda direkt på vilket slätt golv som helst, med eller utan yogamatta under. 

Yoga Board Sweden 1 / Förserie 2019 / Specifikationer:
Längd: 1720 mm
Bredd: 480 mm
Höjd: 90 mm
Vikt: 12 kg
Material: Furuträ, MDF, rostfri skruv, vattenbaserad lack, halkskyddstejp pvc med mineralkorn. Specifikationer kan komma att justeras.
Brädor för leverans till studios och träningsanläggningar under andra halvan av 2019.
Kontakt: info@stapaddla.se / boardyoga.se / 0730-487014 

Just nu klasser på Upper House i Göteborg
Just nu klasser på Upper House i Göteborg