BOARD YOGA SWEDEN WEB ÖVERSKRIFT

BOARD YOGA -INSTRUKTÖRSUTBILDNING - 13-15 MAJ 2022

Pris:
9 650 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2116878
Typ:
BOARD YOGA - INSTRUKTÖRSUTBILDNING STEG 1 - 13-15 MAJ 2022
Antal:
Finns i lager
INSTRUKTÖR SUP-YOGA / BOARD YOGA 

9 & 11 Maj Digitalt
13-15 Maj på plats i Gottskär
2022
Gottskär- Onsala

 
BOARD YOGA SWEDEN / SUP-YOGA-SKOLAN
Vill du ta steget fullt ut på SUP-brädan, och kanske hålla dina egna klasser och event inom SUP-Yoga? Då hjälper vi till. Förutom en av de mest gedigna och breda utbildningarna inom SUP-Yoga så kommer du automatiskt att hamna i ett sammanhang med spännande kontakter, nya vänner och möjligheter att själv utvecklas vidare inom denna fantastiska form av yoga.
Oavsett vilken bakgrund du har vad det gäller ståpaddling (SUP) eller yoga, så bygger våra SUP-Yogautbildningar på att lära sig ståpaddling på riktigt. Förutom att det är grunden för en utökad brädförståelse, så är det inspirerande och utvecklande på många plan. Ståpaddling är helt enkelt basen i hela vårt tänk kring SUP-Yoga, och i våra utbildningar kommer du lyfta dina paddlingskunskaper till nya höjder. När du känner dig lika trygg och avslappnad på brädan som på yogamattan, så kommer dina deltagare på en klass känna samma sak.

UPPLÄGG 2022
Fullständigt upplägg kommer hösten 2021 men kort så innebär:
Utbildningen hålls under 5 dagar (2 digitala träffar samt 3 fysiska utbildningsdagar).
Praktik och skriftliga inlämningsuppgifter tillkommer.

INSTRUKTÖRER

MARIA CERBONI 
Maria har en stor och bred erfarenhet från många olika yogaformer och har aktivt undervisat och delat yoga i 15 år. Hon är särskilt omtyckt för sin fria och inkluderande inställning till yoga. Vattnet har alltid legat henne extra varmt om hjärtat och spelat en stor roll i hennes olika aktiviteter. Hon var en av de första att erbjuda SUP-Yoga i Sverige. Även utbildad simlärare och grundare av Aqua Yoga Sverige; där yoga och meditation praktiseras i vattnet. www.corpo.se

PONTUS NY
Brädsportare i grunden med windsurfing som inkörsport tidigt 80-tal. Uppvuxen med paddling i kanadensare. Senare även kajak och surfski. Ror ibland utriggad roddbåt. Första gången på SUP 2008. Functional Paddling Instructor. Arbetar också som designer och produktutvecklare, Industrial Designer MFA. Fokuserar gärna på områden inom ergonomi och biomekanik. Längdskidor som favoritsport under den kalla säsongen. www.stapaddla.se

PRAKTISK INFORMATION:

Datum (2 digitala träffar, 3 fysiska dagar på plats i Gottskär).

Digitalt:
prel. Måndag 9 Maj kl: 18.00-20.00
prel. Tisdag 11 Maj kl: 18.00-20.00

Fysiskt på plats i Gottskär:
Fredag 13 Maj 
Lördag 14 Maj
Söndag 15 Maj

Plats: Gottskär - Onsala (Hallandslän)
Tid: kl 09.00-16.00


ANSÖKAN:
För alla deltagare sker en ansökan (se formulär under ansökan) där huvudinstruktörerna tar del av din erfarenhet och dina förutsättningar för utbildningen.

TRANSPORT OCH BOENDE
I Onsala finns många olika alternativ att bo på och kommunikationen är enkel med både bil och lokaltrafik. Vi rekommenderar alla att bo i Onsala eller i närhet till Onsala. 


BOKNING: Fyll i en ansökan på boardyogautbildning och slutför därefter din bokning i vår webbshop. Bokningen är först komplett då du fyllt i ansökan och lagt en order i vår webbshop.

 
  • Under utbildningen ansvarar du för din egen säkerhet, att du är fullt frisk och innehar försäkring.
  • Under utbildningen sker fotografering som vi sedan kommer kunna använda på hemsidor, sociala medier etc.
  • Vi håller avstånd till varandra och ingen fysisk beröring.
  • Utbildningen sker 100% utomhus.
  • Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid sjukdom eller för få deltagare.

Anmälan är bindande.

Pris för steg 1 : 9650  kr per person / inkl moms.
Faktureras efter utbildning.