BOARD YOGA SWEDEN WEB ÖVERSKRIFT

BOARD YOGA -INSTRUKTÖR - STEG 1 - 14-15 AUGUSTI 2021

Pris:
5 790 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2083854
Typ:
BOARD YOGA - STEG 1 - 14-15 AUGUSTI 2021
Antal:
Finns i lager
INSTRUKTÖR SUP-YOGA / BOARD YOGA / STEG 1
14-15 Augusti 2021
Göteborg - Onsala

 
BOARD YOGA SWEDEN / SUP-YOGA-SKOLAN
Vill du ta steget fullt ut på SUP-brädan, och kanske hålla dina egna klasser och event inom SUP-Yoga? Då hjälper vi till. Förutom en av de mest gedigna och breda utbildningarna inom SUP-Yoga så kommer du automatiskt att hamna i ett sammanhang med spännande kontakter, nya vänner och möjligheter att själv utvecklas vidare inom denna fantastiska form av yoga.
Oavsett vilken bakgrund du har vad det gäller ståpaddling (SUP) eller yoga, så bygger våra SUP-Yogautbildningar på att lära sig ståpaddling på riktigt. Förutom att det är grunden för en utökad brädförståelse, så är det inspirerande och utvecklande på många plan. Ståpaddling är helt enkelt basen i hela vårt tänk kring SUP-Yoga, och i våra utbildningar kommer du lyfta dina paddlingskunskaper till nya höjder. När du känner dig lika trygg och avslappnad på brädan som på yogamattan, så kommer dina deltagare på en klass känna samma sak.

UPPLÄGG 2021 / Steg 1
Vår basutbildning (steg 1) i SUP-Yoga inleds med en grundkurs i Gottskär (utanför Göteborg). Under steg 1 lägger vi stort fokus på att bli vän med brädan; både som paddelbräda och som din nya yogamatta. Träningen varvas mellan hav och övningar på land. Alla övningar och moment är blandade med både teori och praktik och hela utbildningen sker utomhus.

Under steg 2 så ligger ett högre fokus på ståpaddling och olika tekniker, klasser utomhus i olika väder, samt olika upplägg av SUP-Yoga utomhus samt inomhus. Efter steg 2 finns även möjlighet att ingå i Board Yoga Swedens nätverk, och att bli en rekommenderad Board Yoga Sweden Instructor.
Denna uppföljning och rekommendation sker individuellt.

Steg 1
 • Säkerhet samt vattenvett och etikett.
 • Brädförståelse i relation till yogaställningar och olika rörelser på brädan.
 • Specifika övningar i SUP-yoga med och utan paddel.
 • Andningsövningar i kombination med rörelse och meditation på brädan.
 • Grunder i att guida och sätta upp klasser i SUP-yoga;
 • Planering, teknik och metodik för ankring av brädor, säkerhet.
 • Skillnader mellan att hålla SUP-yoga inomhus och utomhus.
 • Board Yoga Sweden´s specifika SUP-Yoga-sekvenser från nybörjare till avancerad
 • Välja brädor, paddlar och kunskap om utrustning och material.
 • Introduktion till min roll som SUP-Yoga-instruktör; Att nå ut med sitt budskap under en klass genom att förstå hur min röst och mitt kroppsspråk fungerar, att läsa av deltagarnas olika behov och önskemål, att hålla timing, att flytta gränser i rätt takt.
Lån av SUP-bräda, samt paddel ingår under utbildningens dagar.

INSTRUKTÖRER

MARIA CERBONI 
Maria har en stor och bred erfarenhet från många olika yogaformer och har aktivt undervisat och delat yoga i 15 år. Hon är särskilt omtyckt för sin fria och inkluderande inställning till yoga. Vattnet har alltid legat henne extra varmt om hjärtat och spelat en stor roll i hennes olika aktiviteter. Hon var en av de första att erbjuda SUP-Yoga i Sverige. Även utbildad simlärare och grundare av Aqua Yoga Sverige; där yoga och meditation praktiseras i vattnet. www.corpo.se

PONTUS NY
Brädsportare i grunden med windsurfing som inkörsport tidigt 80-tal. Uppvuxen med paddling i kanadensare. Senare även kajak och surfski. Ror ibland utriggad roddbåt. Första gången på SUP 2008. Functional Paddling Instructor. Arbetar också som designer och produktutvecklare, Industrial Designer MFA. Fokuserar gärna på områden inom ergonomi och biomekanik. Längdskidor som favoritsport under den kalla säsongen. www.stapaddla.se

PRAKTISK INFORMATION:

Datum:  Lördag 14 & Söndag 15 Augusti 2021
Plats: Gottskär - Onsala (Hallandslän)
Tid: kl 09.00-16.00


ANSÖKAN:
För alla deltagare sker en ansökan (se formulär under ansökan) där huvudinstruktörerna tar del av din erfarenhet och dina förutsättningar för utbildningen.

TRANSPORT OCH BOENDE
I Onsala finns många olika alternativ att bo på och kommunikationen är enkel med både bil och lokaltrafik. Vi rekommenderar alla att bo i Onsala eller i närhet till Onsala. 


BOKNING: Fyll i en ansökan på boardyogautbildning och slutför därefter din bokning i vår webbshop. Bokningen är först komplett då du fyllt i ansökan och lagt en order i vår webbshop.

 
 • Under utbildningen ansvarar du för din egen säkerhet, att du är fullt frisk och innehar försäkring.
 • Under utbildningen sker fotografering som vi sedan kommer kunna använda på hemsidor, sociala medier etc.
 • Vi håller avstånd till varandra och ingen fysisk beröring.
 • Utbildningen sker 100% utomhus.
 • Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid sjukdom eller för få deltagare.

Anmälan är bindande.

Pris för steg 1 : 5790 kr per person / inkl moms.
Faktureras efter utbildning.