BOARD YOGA SWEDEN WEB ÖVERSKRIFT

BOARD YOGA - BAS
Denna klass ger dig förutsättningar att upptäcka vattnets fantastiska egenskaper i kombination med yoga. Brädans flytande läge på vattenytan gör att du ständigt kommer att vara i en viss rörelse med med ett naturligt flöde. Och ju mindre statisk du är i din kropp och ditt medvetande, desto mer balans och lugn kommer du uppleva på brädan. Återkopplingen är omedelbar. Musklerna kommer älska att få söka sig in i nya eller gamla yogaställningar på ett utmanande vis. Inga förkunskaper i varken yoga, eller att tidigare stått på en bräda, behövs för att deltaga.  Klasserna fokuserar inte på att nå perfekta positioner eller pressa in kroppen i olika positioner, utan att snarare röra dig med glädje och frihet.
 

Kontakta oss för att boka en egen klass eller event samt se kommande klasser: www.corpo.se/store

BOARD YOGA - POWER
Ett typiskt pass i Board Yoga Power är uppbyggt för att förbättrar balans, koordination och styrka genom noggrant utvalda rörelser. De ofta bortglömda och djupt liggande muskelgrupperna väcks till liv; Benämningen core och bålstabilitet är ofta uppe på tapeten inom olika träningsformer. Inom Board Yoga Sweden ser vi "coren" som ett mycket stort och brett område. Definitivt inte bara en utvecklad och definierad bål. Tvärtom är "coren" kopplad till flera muskelgrupper som ibland ligger djupt och ofta är bortglömda. Den naturliga instabiliteten på brädan väcker upp och engagerar omedvetet dessa muskelpartier. Ett fantastisk träningsalternativ för alla från nybörjare till avancerade. 
Kontakta oss för att boka en egen klass / event eller se kommande klasser: www.corpo.se/store

BOARD YOGA - FLYTANDE MEDITATION 
Klasserna inleds med mjuka och flödande rörelser som sakta övergår i en sittandes och slutligen liggandes meditation på brädan. Under klasserna guidas du att vaggas in i din naturliga kroppsrytm. Vi låter naturens egna musik och väder bli en del av klassen. Detta är en mycket mjuk, lugn och meditativ klass som är ett fint första insteg till att bekanta sig med en flytande Yoga Board. 
Kontakta oss för att boka en egen klass eller event.

BOARD YOGA - KIDZ
Balans, bus och möjligheter att prova och utforska grunderna i Board Yoga!
Även om våra vuxenklasser är lättsamma, så är barnens klasser ännu mer uppsluppna. Förutom en härlig upplevelse av att röra sig på vattnet, så aktiveras barnens koordination, balans och fokus på ett suveränt sätt. Inga pekpinnar, och inga pekskärmar så långt ögat kan nå.  
Simkunnighet och sällskap av målsman eller annan vuxen är ett krav för deltagande.
Kontakta oss för att boka en egen klass eller event.

BOARD YOGA - SILVER GENERATION
Denna lugna och stillsamma klass ger möjligheter att på ett tryggt sätt ta de första stegen ut på en flytande yoga-stund. Klassen riktar sig främst till seniorer (65 +) och bygger på samma principer som våra övriga klasser, men med färre och mindre utmanande rörelser och övningar. Ett bra sätt att aktivera balans, koordination och ett sätt att stärka flera muskelgrupper på samma gång. Många uppskattar denna klass som ett komplement till vattengymnastik eller Aqua Yoga. Alla dessa klasser har extra stort fokus på individuell anpassning och guidas mycket tydligt i både gester och tal.
Kontakta oss för att boka en egen klass eller event.

BOARD YOGA - MINDFUL PADDLING
Vår Mindful Paddling innebär att du paddlar lugnt och stillsamt med hög närvaro till omgivningen och dig själv. Du får en chans att hitta en ökad kontakt med dina rörelser, din andning, och din koppling till brädan samt naturen.
Board Yogas instruktör guidar dig på ett tryggt och inspirerande vis, och ger dig olika nycklar för att på ett individuellt sätt hitta din egen mindfulness på vattnet.
Under den sista delen av paddlingen utför vi Board Yoga Swedens omtyckta "floating board meditation"; Liggandes på brädorna med slutna ögon, och fritt flytande under ett vakande öga från våra instruktörer.
Ingen tidigare erfarenhet från ståpaddling / SUP är nödvändig. Mindful Paddling är ett perfekt tillfälle att på ett stillsamt sätt bekanta sig med en bräda och paddel. Och det finns inga krav på att du måste stå upp. 
Kontakta oss för att boka en egen klass eller event.

SUP Yoga utbildning. SUP Yoga i Göteborg. Board Yoga Sweden. SUP i Göteborg.
SUP Yoga utbildning. SUP Yoga i Göteborg. Board Yoga Sweden. SUP i Göteborg.